Design Team Call

Backup Of Backup Of Spletna Trgovina 1

Danes je prav poseben dan, saj imam zate super novičko!

Trgovinica PREMIUM CRAFT deluje že več kot 1 leto, moja lastna znamka Wayanay CRAFT BIRD pa je dobila kila, saj ste jo ustvarjalke in ustvarjalci lepo sprejeli. Zelo sem vam hvaležna, da so tudi moji ustvarjalni sladkorčki dobili priložnost, da ustvarjate z njimi in prav s ponosom spremljam kaj vse nastaja z njihovo pomočjo.

Že takoj po odprtju trgovinice sem vedela, da mi bo pomoč pri ustvarjanju prišla še kako prav. Zato sem ustvarila Design Team, ki skrbi za inspiracijske izdelke in vam razkrije kakšno skrivnost, da bo vaše ustvarjanje še bolj bogato z idejami.

Trenutno v Design Teamu delujemo trije mušketirji: Ingrid Grgič Komatar, Anže Kalin in moja malenkost Maja Tomšič.

Z velikim veseljem sporočam, da v našo družinico Design Teama vabim nove člane.

Torej…

Rad/a papirčkaš? Obvladaš različne tehnike pri ustvarjanju ali pa si v kateri res izjemen/a? Si aktiven/a na socialnih omrežjih ali pa imaš svoj blog, YouTube kanal? Ti fotografiranje svojih izdelkov ne dela težav?

Si želiš svoj hobi spremeniti v nekaj več?

Kot del Design Teama se ti odpira veliko možnosti, ki jih lahko izkoristiš za:

  • PREPOZNAVNOST
  • PROMOCIJO
  • PRILOŽNOST SODELOVANJA S TUJIMI ZNAMKAMI
  • SVOBODO PRI USTVARJANJU

Če te že pošteno mika, da se prijaviš na razpis, ne oklevaj in mi čim prej posreduj svojo predstavitev na

info@premiumcraft.si

Pošlji 5-10 fotografij svojih najbolj izjemnih izdelkov na katere si še posebej ponosen/a ter prilepi link tvojih strani na socialnih omrežjih ali blogu, kjer si aktiven/a.

Če trgovinice in znamke Wayanay Craft Bird še ne poznaš, ti priporočam, da pred prijavo preletiš izdelke v trgovinici, FB skupino in strani, kjer smo člani aktivni za boljšo predstavo s čim in kako bo potekalo tvoje ustvarjanje pod mojim okriljem.

Kot del ekipe boš prejemal/a izdelke iz novih kolekcij in imel/a konstanten popust v trgovinici. Prejel/a boš tudi “žig” s sojim imenom, da boš lahko profesionalno označil/a svoje fotografije. Vse to bo moja zahvala za tvoj trud!

V primeru, da te izberem boš na svoj e-mail naslov dobil/a sporočilo s predstavitvijo tvojih nalog.

Začetek leta je odlična priložnost, da svoji kreativnosti daš krila!

Pridruži se nam!

Papirčkast objem,

Maja

P.S. Ne pozabi se prijaviti na novičke!

Naroči se na e-novičke
Zagotavljamo ti 100% zasebnost

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me lahko informirate o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.