Design team call

Razpis za ekipo ustvarjalk in ambasadork

Razpis za ekipo ustvarjalk in ambasadork

Danes je poseben dan, saj imam zate tudi super novičko!

Otvoritev trgovinice PREMIUM CRAFT je uspela in izšla tudi moja avtorska kolekcija Wayanay CRAFT BIRD. Ker so mi priprave in zagon vseh teh novosti vzeli ogromno časa, bom potrebovala tvojo pomoč.

Ja, tako je, prav si slišala! Morda boš ravno ti postala del ekipe ustvarjalk za trgovinico in ambasadork za Wayanay CRAFT BIRD.

Kot del ekipe boš prejemala izdelke iz novih kolekcij in imela konstanten popust v trgovinici. Prejela boš tudi “žig” s sojim imenom, da boš lahko profesionalno označila svoje fotografije. Vse to bo moja zahvala za tvoj trud!

Torej…

Rada papirčkaš? Obvladaš različne tehnike pri ustvarjanju ali pa si v kateri res izjemna? Si aktivna na socialnih omrežjih ali pa imaš celo svoj blog? Ti fotografiranje svojih izdelkov ne dela težav?

Novicka 2 Design Team..

Če si na vsa vprašanja odgovorila z DA, potem mi čimprej posreduj svojo predstavitev,

5-10 fotografij svojih najbolj izjemnih izdelkov na katere si še posebej ponosna ter prilepi link do tvoje strani na socialnem omrežju ali blogu, kjer si aktivna.

Ob prijavi napiši za katero ekipo se prijavljaš:

  • DESIGN TEAM PREMIUM CRAFT
  • AMBASADOR WAYANAY CRAFT BIRD

Prijavo pošlji na info@premiumcraft.si

Se že veselim, da se spoznava!

Pap Objem Mint
Naroči se na e-novičke
Zagotavljamo ti 100% zasebnost

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me lahko informirate o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.