Moja Zg Mint

KDO JE WAYANAY?

Wayanay je ptica svobodnega duha. Tista, ki v hladnih dneh odleti na jug.

Ustvarjalka, ki delujem pod tem imenom, sem mamica dveh majhnih deklic, veselih, živahnih kot živo srebro. Kadar mi je čas dovoljeval sem odšla v svoj ustvarjalni studio in ustvarjala. In tam je še vedno moj skriti vrt, kjer cvetijo rože celo leto, tam kjer mi drobne vile šepetajo na uho. In v tem malem prostoru je moj svet fantazij, ki se preliva na papir. Svet, kjer se moja duša sprosti in ustvarja.

Področje mojega dela je bilo vedno papirčkanje. Pričelo se je leta 2017 na rojstni dan moje ljube mami, za katero sem izdelala mojo prvo voščilnico. Po dveh letih ustvarjanja se je v meni prebudila želja po razvoju lastne znamke. Korak za korakom sem gradila to, kar vam danes lahko ponudim.

Vsi izdelki znamke Wayanay CRAFT BIRD so visoke kvalitete, izdelani v Sloveniji, Veliki Britaniji in ZDA. Zasnovani so premišljeno, med seboj se dopolnjujejo in z njimi lahko ustvariš veliko kombinacij.

Maja1

ZAKAJ PREMIUM CRAFT USTVARJALNI SLADKORČKI?

Ker sem ustvarjalka po duši in to kljub vodenju novega podjetja še vedno počnem, obožujem tudi druge blagovne znamke, ki mi ne predstavljajo konkurence. Ravno nasprotno! To me spodbuja, da ti ponudim izdelke, primerljive s svetovnimi znamkami. 

Ime PREMIUM sem izbrala, ker se bom vedno trudila, da ti ponudim najbolj kvalitetne izdelke, da bo tvoje ustvarjalažje in osupljivo.

BLOG, AMBASADORJI ZNAMKE WAYANAY CRAFT BIRD IN DESIGN TEAM ZA PREMIUM CRAFT

Na blogu lahko slediš idejam in navodilom, kako uporabljati ustvarjalni material iz moje trgovinice.

Z ustvarjalno ekipo in ambasadorji bom poskrbela, da bodo ideje sveže in raznolikih stilov. Hkrati pa ti bomo razkrivali postopke izdelave ter uporabo novih pripomočkov.

Pridruži se ekipi:

  • Ambasador Wayanay CRAFT BIRD
  • PREMIUM CRAFT Design Team

Prijavo pošlji na: info@premiumcraft.si

PRIDRUŽI SE PREMIUM CRAFT SKUPNOSTI

Ker si želim, da si tudi ti del moje zgodbe, te vabim v skupino PREMIUM CRAFT ROOM, kjer se bomo lahko družili 24/7. Skupina je namenjena vsem ustvarjalkam, kjer boš lahko vprašala za nasvet, mi sporočila svoje želje ali pa se pohvalila s svojim izdelkom.

Če se še ne poznava, sem Maja Tomšič. Ustvarjalka, ustanoviteljica znamke Wayanay CRAFT BIRD in vodja trgovinice PREMIUM CRAFT ustvarjalni sladkorčki.


PREMIUMCRAFT, Maja Tomšič s.p.
Sneberska Cesta 176
1260 Ljubljana – Polje

Davčna št.: 63215942

IBAN št.: SI56 6100 0002 4442 310

e-mail: info@premiumcraft.si

Pap Objem Pink 1
Naroči se na e-novičke
Zagotavljamo ti 100% zasebnost

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me lahko informirate o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.