Objem

Objemamo se, ko se veselimo, ko smo žalostni ali ko iščemo tolažbo. Ko nekoga objamemo se počutimo dobro. Znanstveno dokazano pa je, da nas objemaje dela bolj zdrave in bolj srečne. Torej objem zmanjša stres, prispeva k odpornosti telesa, tvoje srce deluje boljše, počutiš še srečnejšega, z objemom zmanjšamo strah in bolečino ter neverbalno komuniciramo.

Živimo v času, ko se izogibamo tesnejšim stikom z ljudmi, druženje pogrešamo.

V zimski kolekciji štampiljk WAYANAY CRAFT BIRD – Božič v srcu najdeš napis

https://premiumcraft.si/izdelek/wayanay-craft-bird-stampijke-bozic-v-srcu-misli/

OBJEM JE NAJLEPŠE DARILO USTREZA VSEM IN VRAČILO JE DOBRODOŠLO.

Še kako se lahko strinjamo s to mislijo, kajne? Glede na zgornji opis kaj nam vse objem prinaša to ni samo misel, je trditev, dejstvo. Tisto kar občutimo težko pozabimo.

Tokrat sem se odločila, da bom moje paketke opremila z mini sporočilcem, kjer sem uporabila besedo OBJEM iz zgoraj omenjenega seta štampiljk. Kot veš je misel na štampiljki izdelana tako, da se drži skupaj. Jaz sem tokrat štampiljko preprosto razrezala na 3 dele, da sem dobila posebej napis OBJEM in ostali dve vrstici. Pri razrezu bodi pozorna da napisa ne poškoduješ.

Img 4340

Zdaj imam možnost, da napis kombiniram na različne načine in imam več možnosti postavitve besedila na svoj projekt.

Torej za idejo lahko uporabiš naslednje kombinacije:

  • OBJEM
  • OBJEM JE NAJLEPŠE DARILO
  • OBJEM – VELIKOST USTREZA VSEM IN VRAČILO JE DOBRODOŠLO

Osnovo za svoje sporočilce sem izdelala z rezalno šablono WAYANAY CRAFT BIRD – Hej Bučka tag

https://premiumcraft.si/izdelek/wayanay-craft-bird-rezalne-sablone-hej-bucka-tag/

Uporabila sem dodatek za izdelavo luknjice, da sem lahko lepo čez napeljala dekorativni trak.

Img 4339

Te zanima kako sem še dodatno popestrila ozadje moje ga taga?

V setu štampiljk WAYANAY CRAFT BIRD – Hej Bučka – Motivi najdeš 3 pikice, različnih velikosti. Takšne malenkosti so resnično zelo uporabne in svetujem ti, da malce raziščeš kako si z njimi lahko pomagaš, da bodo tvoji izdelki še bolj zanimivi.

Jaz sem jih na moj tag dodala z različnimi barvnimi blazinicami. Kar je najbolj čudovito pri tem, da svojo kombinacijo barv lahko prilagodiš. Pri tem mi je všeč to, da so pikice zbrane okrog napisa, zato je videti lepo berljiv in barve se lepo ujemajo z mojim dekorativnim trakom.

Tako. Jaz že pakiram vaše paketke in vam pošiljam papirčkast OBJEM.

Img 4343

Maja1
Ustanoviteljica WAYANAY CRAFT BIRD
Upraviteljica trgovinice PREMIUM CRAFT
Naroči se na e-novičke
Zagotavljamo ti 100% zasebnost

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me lahko informirate o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.