Skupnosti na socialnih omrežjih

Draga moja ustvarjalka,

verjetno se sprašuješ, le kaj sem želela povedati s tem naslovnim sporočilom, kajne? Ker sama ne maram dolgovezenja in me ponavadi v pričakovanju nepričakovanega prej vse mine, te ta trenutek razsvetlim z enim super odgovorom!

Morda si že opazila, da sestavljam ekipo ustvarjalk, ki ti bodo s svojimi idejami v pomoč pri izdelavi tvojih novih ustvarjalnih podvigov. Če se nisi odločila za prijavo na razpis, verjemi da ti od zdaj naprej ne bo dolgčas!

Pripravljam veliko priložnosti za sodelovanje pri ustvarjanju in drugih promocijskih aktivnostih. Zato te prav zdajle povabim, da se pridružiš…

Novicka 2 Skupnosti

Na facebooku

PREMIUM CRAFT ROOM, kjer se bomo družile lahko 24/7. Tukaj lahko zastavljaš vprašanja in objavljaš svoje izdelke, ki si jih izdelala s pomočjo ustvarjalnih sladkorčkov iz trgovinice. Če boš aktivna in dobro spremljala skupino, ti ne uide tudi kakšna nagradna igra.

USTVARJAJ Z WAYANAY CRAFT BIRD, kjer bomo ustvarjale izključno z znamko Wayanay CRAFT BIRD. Tudi tukaj sledi vrsta izzivov in obdarovanj za sodelujoče.


Na Instagramu

Svoje izdelke, kjer si uporabila znamko Wayanay CRAFT BIRD označi #Wayanaycb

NE POZABI!

  • Pokukat na BLOG, kjer ti bo razkrita marsikatera skrivnost in ideja za tvoje ustvarjanje.
  • Spremljat stran na facebooku PREMIUM CRAFT Ustvarjalni sladkorčki, kjer te bom obveščala o novostih in zadnjih novičkah.
  • Spremljat stran na facebuku Wayanay CRAFT BIRD, kjer boš iz prve roke izvedela vse o novih kolekcijah in aktivnostih tvoje priljubljene znamke.

Tako. Zdaj veš vse kar moraš vedeti, da postaneš del zgodbe ustvarjalnega sveta PREMIUM CRAFT in poletiš na krilih kreativnosti.

Pap Objem Pink 1
Naroči se na e-novičke
Zagotavljamo ti 100% zasebnost

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me lahko informirate o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.