Zahvalne kartice

Verjetno si opazila, da je z novim letom v tvoj paketek priložena prenovljena zahvalna kartica WAYANAY CRAFT BIRD in trgovinice PREMIUM CRAFT.

Novo Leto je res ena posebna priložnost za spremembe na bolje in mislim, da bo ta odločitev vsekakor odigrala eno lepo vlogo v dopolnjevanju novih proizvodov lastne znamke.

Zahvalna kartica je postala več kot sporočilce saj sem ji dodala motive, katere lahko izrežeš in ustvariš nekaj luštnega 🙂

Primer kako lahko izrezke uporabiš ti bom predstavila danes.

84183bbc 7eb5 439b Af7a 698d1920a384
Zahvalne kartice Wayanay Craft Bird in trgovinice Premium Craft

Tudi tebe kdaj daje nespečnost? Kdaj vstaneš sredi noči in greš ustvarjat?

Moja današnja noč je bila prav takšna 🙂 Ob vsem materialu, ki ga imam pri roki, sem posegla po zahvalnih karticah in sama sebi zadala izziv kaj iz danih elementov lahko sestavim…. Če si od januarja 2021 oddala vsaj dva naročila imaš 2 zahvalni kartici in z lahkoto ustvariš nekaj podobnega kot je meni uspelo to noč…

Zadala sem si, da bom uporabila čisto vse elemente in izdelala sem takšno srčno voščilnico, čisto v duhu današnjega dne.

0b3ec86f 60f4 4bfd B6f2 911c13fb45ae
Voščilnica izdelana iz motivov na zahvalni kartici

Izrezki se zelo lepo sestavijo v čudovito kompozicijo. Osnovo sem si zamislila v roza odtenku. Najprej se mi je samo enobarvna podlaga zdela malce pusta, zato sem z rezalno šablono izrezala vzorček v isti barvi in s tem dodala nekaj več dogajanja v ozadju pa vendar ne toliko, da bi zasenčila moje izrezane motive.

Sama obožujem malce prikrite detajle in osnovo sem še dodatno popestrila z belimi črtami, ki so iz kompleta rezalnih šablon Wayanay Craft Bird Praznična vrata. Z njihovo postavitvijo sem izrezane črke še toliko bolj natančno lahko postavila v ravno linijo.

Ker je danes ravno praznik zaljubljencev sem si izbrala napis ZAČINJENO Z LJUBEZNIJO iz seta štampiljk Wayanay Craft Bird Hej Bučka – Misli.

Voščilnico sem dodatno popestrila s kristalčki iz kar dveh setov Buttons Galorie, ki jih najdeš tudi v trgovinici. Ugotavljam, da brez njih pri mojih projektih skoraj da ne gre.

Prav tako so nepogrešljivi 3D samolepilni kvadratki, da lahko dosežemo lepo 3D kompozicijo. V trgovinici najdeš več različnih višin kvadratkov. Jaz imam v svoji zalogi čisto vse višine, le tako vsakič uporabim ravno pravšnjo kombinacijo za popolno kompozicijo. Ko smo že pri lepilih so pri meni tudi nepogrešljivi obojestranski lepilni trakovi. Z njimi vedno prilepim izrezan kartonček na osnovo voščilnice. Na ta način se izognem, da bi se moja voščilnica ukrivila zaradi prevelikega doziranja tekočega lepila.

576d5712 85ad 41f6 95dd 33dfd1ee077f
Voščilnica začinjena z ljubeznijo na Valentinovo

Moja voščilnica je končana. Upam, da ti je všeč in da si morda dobila kakšno novo idejo za svoj naslednji projekt.

V komentar lahko zapišeš svoje mnenje in mi sporočiš ali so ti takšne zahvalne kartice v novi preobleki všeč.

To voščilnico sem podarila kar sama sebi in je ob enem opomin, da moramo najprej imeti radi sebe. Če smo zadovoljni sami s sabo, smo bolj srečni in svojo srečo prenašamo na druge. Ja tako je, ljubezen, sreča in veselje se začnejo pri nas samih.

Četudi morda nisi v paru, danes praznuj praznik ljubezni. Saj je ljubezen v mnogih oblikah. In ni lepšega kot izkoristiti vsak trenutek za praznovanje in veselje.

Želim ti veselo Valentinovo!

Papirčkast objem.

Izdelki ki sem jih uporabila in jih najdeš v trgovinici PREMIUM CRAFT

Maja1
Ustanoviteljica WAYANAY CRAFT BIRD
Upraviteljica trgovinice PREMIUM CRAFT
Naroči se na e-novičke
Zagotavljamo ti 100% zasebnost

Z vpisom svojega e-naslova soglašam, da me lahko informirate o spodaj označenih vsebinah, ki me zanimajo, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. TUKAJ preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.